Szórólap- és reklámújság terjesztés

Tekintse meg szórólapterjesztési szolgáltatásunkat és vegye igénybe!

Szórólapterjesztésének és reklámújság terjesztésének sajátosságai a GMA Flyers Kft.-nél:

  • Saját, folyamatosan frissülő terület-felmérési adatbázis
  • Körzetenkénti, vásárlóerő szerinti csoportosítás
  • Épületek jellege és vásárlóerő szerinti szűrés
  • Igény esetén szórólapterjesztési és reklámújság terjesztési területek irányítószám statisztika szerinti folyamatos frissítése
  • Nagy létszámú, mobil szórólapterjesztői és reklámújság terjesztői hálózat
  • Szórólapok és reklámújságok nagy példányszámú terítése Magyarország teljes területén és a környező országokban
  • Minden esetben ellenőrzött szórólapterjesztési és reklámújság terjesztési folyamat és végeredmény

Minőség és hatékonyság: Kivitelezés és terjesztés egy helyen!

A reklám képes tömegekhez elvinni az információt, sikeressé tenni egy vállalkozást és gondoskodni arról, hogy a potenciális ügyfelek, partnerek és vásárlók ne maradjanak le semmiről. Erre azonban nem akármilyen reklám képes, csupán a jó reklám.

A jó reklám egy jól átgondolt, kreatív és egyedi ötlettel kezdődik. Azonban ha megvan az ötlet, az még mindig csak fél siker, hiszen ha igénytelen a megvalósítás, akkor a legkreatívabb prospektus sem ér semmit. Végül a kész reklámanyagot el is kell juttatni a címzettekhez, lehetőleg úgy, hogy minél nagyobb hányaduk készhez kapja a szórólapot.

Amennyiben Ön valóban minőségi és hatékony reklámanyagot szeretne, forduljon hozzánk, és bízza a kivitelezést, valamint a terjesztést egyetlen cégre! Kiadványok, szórólapok, reklámújságok nyomdai kivitelezése és terjesztése egyaránt szerepel a szolgáltatásaink között, így nem kell azokat több különböző céggel végeztetnie.

Minőség és hatékonyság, kivitelezés és terjesztés egy helyen! Ossza meg velünk ötleteit, és segítünk megvalósítani céljait!