Módszereink

Szórólapterjesztés és ellenőrzés

Ismerje meg módszereinket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Terjesztés

Budapest területeit saját terület-felmérési adatbázisunk alapján terjesztési körzetekre osztottuk. Ezekben a terjesztési körzetekben, a nagyjából azonos típusú épületek találhatók. Egy körzet kb. 1000-2500 db postaládát tartalmaz. Postaládás terjesztés esetén, a terjesztés az össze postaládát érinti, a Megbízóink által kijelölt területen. Gyűjtőládás terjesztés esetén az adott épületekben a háztartásoknak megfelelő számú reklámújságot helyezünk el a gyűjtőládákban. A terjesztés a szórólapok kézhezvételétől számított 2-3 napon belül megtörténik.
A terjesztőink általában 8-10 körzetet kapnak meg egyszerre, majd a szórólapok, reklámújságok átvétele után kimennek az adott helyszínre és megkezdik a terjesztést. Miután végeztek 2-3 körzettel, értesítik a terjesztésvezetőt, aki ellenőrt küld a helyszínre.

Ellenőrzés

A terjesztőinket mind a terjesztés alatt, mind a folyamat végén ellenőrizzük. Minden ellenőrzésről jegyzőkönyv készül, melyet a munka befejeztével igény esetén átadunk Megbízóinknak. Minden alkalommal lehetőséget nyújtunk közös ellenőrzésre a Megbízó cég saját alkalmazottjával, melynek teljes költségét cégünk vállalja.