DM kampányok lebonyolítása

Szeretne még nagyobb sikereket elérni vállalkozásával? Mi tudjuk, hogy a mai piaci versenyben ez nem egyszerű feladat, de azt valljuk, hogy nem is lehetetlen. A fogyasztók elérésének, szolgáltatásaink és termékeink reklámozásának, illetve a vásárlásra ösztönzésnek számos módja létezik. Az egyik ilyen, már bevált módszer nem más, mint a DM, vagyis direct marketing.

DM kampányok lebonyolításának sajátosságai a GMA Flyers Kft.-nél:

  • DM kampányok: Szórólapok, prospektusok, dm levelek, csomagok címre történő kézbesítése
  • DM kampányoknál igény szerint személyesen dokumentált átadás-átvétellel
  • DM kampányok során előre meghatározott címlista szerinti címzett terjesztés
  • DM kampányok etikettezéssel, borítékolással nagy példányszámok esetén is rövid határidővel

Miért jó választás a DM kampány?

DM kampány segítségével Ön interaktív módon juttathat el gyorsan, nagy létszámú célcsoporthoz tetszőleges mennyiségű információt. Ennek az eszköznek a segítségével személyes hangvételű, emberarcú kommunikációt folytathat potenciális fogyasztóival, ráadásul a közvetlen reakciókat is lemérheti, például a vásárlás mértékében vagy az érdeklődés növekedésében.

Válasszon minket, mert DM kampány lebonyolításában nálunk jobbat nem talál; kreatív tervezés és minőségi nyomdai kivitelezés jellemzi munkánkat! Mire vár még? Szólítsa meg fogyasztót és termeljen profitot, könnyedén! Kérdéseivel és elképzeléseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

A prospektusok és a szórólapok kulcsfontosságú szerepe a direktmarketingben

A direktmarketing nem feltétlenül új keletű reklámstratégia: mióta létezik postai szolgáltatás, azóta alkalmazzák a különböző cégek és vállalkozások a termékeik vagy szolgáltatásaik népszerűsítésére.

A direktmarketing lényege, hogy közvetlen úton érjük el az adott személyt, például telefonon, vagy éppen úgy, hogy az illető címére szállítjuk a reklámanyagot, amely teljesen személyre szóló. Egy ilyen marketingfogással sokkal több információt közvetíthetünk a potenciális érdeklődők felé, hiszen a prospektusok terjesztése segítségével azonnal fel is vázolhatjuk az érdeklődőnek a komplett termékpalettánkat, egy szórólappal pedig felhívhatjuk a figyelmet az aktuális akciókra, eseményekre.

A prospektusok terjesztése, valamint a szórólapterjesztés könnyűnek tűnhet, mégis célszerűbb inkább egy hozzáértő cégre bíznunk a feladat elvégzését. Ha prospektusterjesztéssel, vagy egyéb személyre szóló reklámanyag terjesztéssel szeretné népszerűsíteni cégét, forduljon hozzánk!